[Video] Kesian Kau Dik Perangai Tak Senonoh, Mesti Mak Bapa Kau Menyesal Buat Kau Tu Dulu!!

Trend sampah menyakitkan mata ni semakin menjadi nampaknya! Miss lihat dah semakin merebak di kalangan budak sekolah.. Tapi yang biasa dok ‘giat’ muat naik gambar gaya macam kena renjatan elektrik ni, dikalangan gadis lah.. Buruk jer lihat, rasa nak penampar sampai senget kepala pun ada! Haisshh!

Korang lihat jer lah aksi sekumpulan gadis di atas tu bergambar, inilah gaya ‘hipster’ yang menjadi kegilaan budak sekarang.. Tak padan dengan perempuan bergambar terkangkang macam tu, huh! Tapi dalam banyak-banyak posing budak hipster Melayu, inilah style yg paling win sekali Miss rasa..

Mana tidaknya, korang lihat jer lah aksi minah yang berseluar hitam tu.. Aksi dia lah yang paling win, dia punya gaya dan mimik muka dia memang ‘terbaik’ lah noh! Ni kalau mak bapak dia melihat dia bergambar terkangkang macam monyet tu, mesti kena tolak kepala dah..

Yela, mana ada mak bapak suka lihat anak dara dorang berkelakuan tak senonoh macam tu.. Betul tak?? Tapi itulah, walaupun dorang ni dihentam atau dikritik pun, Miss lihat dorang semakin menjadi-jadi jer.. Korang pun boleh nampak, gaya ‘jemur asam keping’ ni sudah semakin ‘popular’ terutama dikalangan remaja melayu..

Tak kira lah kat mana dorang berada, pasti akan ada jer bergambar macam tu dan kemudiannya buat semak muat naik di laman sosial.. Dorang fikir orang lain suka melihat dorang punya aksi, berbulu jer ada lah melihat dorang Huh

Sumber:kisahviralpress

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*