Apa yang pelik sangat dengan pemberita yang cantik nie? Saat dilihat semua orang ternganga dah!! Rupa-r upanya mereka buat cam ni semasa siaran TV

Di sebalik penamplian seorang pemberita yang cantik dan menawan, ada apa-apa yang sedang disembunyikan oleh mereka yang tidak masuk TV?

 

Ringkasan Video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Setiap kali kita tonton pemberita sedang buat laporan berita kat dalam TV, pasti dapat lihat ada pemberita yang sangat cantik dan ada senyuman yang manis kan?

Tapi tahukan anda, di sebalik senyuman manis dan penampilan yang cantik mereka, ada sesuatu yang kami tidak tahu, iaitu cara mereka buat laporan berita semasa siaran TV, kadang-kadang mereka dikehendaki untuk berdiri di atas meja atau pun kerusi, supaya mereka kelihatan cukup tinggi dan sepadan dengan maklumat berita yang tersiar di belakang mereka.

Bukan ini saja, ada yang sangat lucu lagi. Ada pemberita yang lupa pakai seluar panjang, untuk menyembunyi kan bahagian bawah pemberita tersebut, mereka hanya rakamkan bahagian atas badan pemberita tersebut supaya bahagian bawah badan yang tidak cantik tidak dijumpa oleh penonton yang menonton siaran TV.

Rupa-rupanya bukan senang pekerjaan seperti ini, setiap pekerjaan pasti ada sesuatu yang tidak senang untuk dilakukan. Yang penting kita mesti menghadapi masalah tersebut dengan tenang. Setiap masalah pasti dapat diatasi, kalau kita yakin pada diri sendiri, kita pasti dapat buat sesuatu kerja dengan baik. Jom sama-sama kita tonton cam mana perberita yang menawan ni buat semasa siaran TV.

Sila tonton video:

 

 

Sumber:dharian.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*